spot_img
sâmbătă, decembrie 3, 2022
More

  Fii SMART cu produsele Asevi!

  De curand  am primit o supriza din partea firmei ASEVI, un pachet cu produse de curatenie si dezinfectanti.

   

  Brandul ASEVI  a fost lansat in anul 1965, in Spania, de o familie interesata sa descopere secretul curateniei perfecte si a parfumurilor de calitate. Numele marcii ASEVI provine de la initialele celor cinci baieti ai fondatorului  firmei Pons Quimicas SL Spania. Experienta si tehnologia de-a lungul celor 50 de ani confera garantia calitatii.

  Cunosc aceste produse de ceva timp si sunt preferate de intreaga familie. Produsele ASEVI  au un raport calitate-pret benefic pentru client, un aspect mai rar intalnit pe piata romaneasca.

  Produsele primite  de la ASEVI :

  Detergent Pardoseli Asevi Green 1L – Detergentul de pardoseli care aduce prospetimea naturii in casa ta!

  Gerpostar Plus Asevi Dezinfectant 750ml – Tine murdaria si germenii la distanta de pe orice suprafata din casa cu dezinfectantul Gerpostar. 

  Igienizant Ambient si Tesaturi Gerpostar Plus 400ml – Nu numai ca igienizeaza aerul si tesaturile, insa le si dezinfecteaza. 

  Igienizant Aditiv Textil Gerpostar Plus 720ml  – Eficacitate bactericida, fungicida si virucida dovedita. 

  Balsam Asevi Sensations Zen 60D – Ingrijirea corespunzatoare a rufelor se face si cu un balsam de calitate, care sa protejeze fibrele si sa le dea viata din nou.

  Balsam Asevi Sensations Luxury 1.44L – Un produs creat EXCLUSIV pentru Romania, fiind rezultatul fuziunii parfumurilor florale selecte create de parfumieri.


  Detergent rufe Asevi Max Freshness 1.86L – 30D – Un produs creat EXCLUSIV pentru Romania, cu un parfum premium sofisticat si o personalitate debordanta!

  Va recomand produsele ASEVI ! Le puteti comanda si din Magazinul Online ASEVI.

   

  Votează acest articol
  [Scor: 4.5 | Total voturi: 2]

  Recente