spot_img
joi, februarie 2, 2023
More

  Incepe ziua cu o banana!

  Incepe ziua cu o banana! Atunci cand vine vorba de tinerea unei diete care sa elimine kilogramele nedorite, lucrurile devin complicate si, adesea, delicate. Dieta ideala trebuie sa dea rezultate neintarziate fara a duce la infometare sau lipsa anumitor substanţe organice de care corpul nostru are nevoie. Iar daca aceasta ne-ar permite sa mancam orice dorim la prânz şi la cina, am fi capabile sa o adoptam pe termen cat mai lung.

  Incepe ziua cu o banana! Atunci cand vine vorba de tinerea unei diete care sa elimine kilogramele nedorite, lucrurile devin complicate si, adesea, delicate. Motivul pentru care bananele sunt metoda potrivita de a slabi, este acela ca ele conţin fibrele de care organismul nostru are nevoie. Induc senzaţia de satietate fara a incarca stomacul, ba dimpotriva, contribuind chiar la imbunatatirea digestiei si la arderea grasimilor.

  Pentru un rezultat si mai bun, ora de culcare nu trebuie sa fie mai tarzie de 12. Regula aceasta nu ţine numai de dieta cu banane, ci de un stil de viata sanatos.

  Descopera gama de produse  Slabire-Modelare !

  Votează acest articol
  [Scor: 5 | Total voturi: 3]

  Recente