spot_img
sâmbătă, decembrie 3, 2022
More

  SUPERNOVA – Colin Firth si Stanley Tucci

  FREEALIZE anunță că în 30 iulie va avea loc premiera în cinematografe a filmului SUPERNOVA, cu Colin Firth și Stanley Tucci, în regia lui Harry Macqueen. Filmul este programat în 29 de cinematografe din 17 orașe.


  Sam și Tusker sunt împreună de 20 de ani și îi unește o iubire profundă, la fel ca la început. Dar în ultimii doi ani, de când Tusker a fost diagnosticat cu demență, viața lor s-a schimbat. Pentru că boala lui Tusker a avansat, Sam a fost nevoit să-și anuleze toate planurile, devenind îngrijitorul permanent al partenerului său, iar timpul petrecut împreună a devenit cel mai important lucru pe care îl au.


  Cei doi decid să facă o călătorie cu rulota, pentru a vizita locuri dragi din trecut și pentru a se reîntâlni cu prietenii și familia.
  În timpul acestei călătorii, ideile fiecăruia despre viitor se dovedesc a fi extrem de diferite, secretele lor sunt dezvăluite, iar relația celor doi este supusă unei mari încercări. Vor trebui să afle ce înseamnă iubirea față de celălalt, acum, când Tusker nu mai poate fi vindecat.

  SUPERNOVA este distribuit în cinematografele din România de FREEALIZE, începând din 30 iulie 2021. Filmul va putea fi văzut în prezența regizorului Harry Macqueen, în avanpremieră extraordinară la Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) joi, 29 iulie, ora 21.00 la Casa de Cultură a Studenților și sâmbătă, 31 iulie, ora 18.00 la Cinema Victoria.

  Votează acest articol
  [Scor: 5 | Total voturi: 2]

  Recente