marți, octombrie 20, 2020
More

    Noutăți

    Modele Geci Lungi de Dama Colectie Online

    Descopera Modele Geci Lungi de Dama Colectie Online! Geci frumoase, calduroase si lungi , in care te vei simti confortabil si  te vei bucura...

    Modele Paltoane de Dama Colectie Online

    Odata cu timpul racoros,  preocuparea principala este reinoirea garderobei cu noile modele de paltoane. Cele mai cautate modele sunt cele din stofa si lana,...

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi), o reteta turceasca foarte apreciata de multi dintre noi. Reteta Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi) este simpla, ieftina si foarte gustoasa. Incearca si tu Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)!

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)Ingrediente

    3 vinete mici/medii, 1 ceapa rosie, 1 ceapa alba, zeama de la 1 lamaie, 1 ardei gogosar, 3 catei usturoi, 3 rosii ( fara seminte), 1 legatura patrunjel , 80 ml ulei, sare si piper dupa gust.

    Preparare

    Spalam vinetele, le curatam coaja partial.

      Le taiem pe jumatate si le punem intr-un vas cu apa calda, zeama de lamaie si 1 lingura de sare.

    Asezam o farfurie si o greutate  astfel incat vinetele sa nu iasa din lichid.

    Le lasam in lichid 30 minute, apoi se scot si se storc usor.

    Preincalizm cuptorul la 180C.

    Indepartam miezul vinetelor cu ajutorul unei linguri – vezi foto.

    Miezul se pune intr-un  vas cu apa calda si un praf de sare.

    Ungem vinetele cu ulei , 5 ml pentru fiecare vanata.

    Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si le introducem la cuptor  pentru  15 minute/180C.

    Umplutura

    Curatam si spalam legumele. Tocam ceapa, taiem ardeiul si rosiile cubulete, iar patrunjelul se marunteste.

    Punem restul de ulei la incins, adaugam ceapa, un praf de sare si calim pentru 3 minute.

    Adaugam ardeiul si continuam calirea inca 2 minute.

    Adaugam miezul de vinete stors si maruntit.Calim 3 minute si adaugam rosiile taiate cubulete.

    Mai lasam pe foc 5 minute si apoi adaugam: usturoiul pisat, 1/2 legatura de patrunjel maruntita, sare si piper dupa gust.

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)Amestecam si umplem vinetele cu compozitia rezultata.

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)

    Introducem tava in cuptorul preincalzit la 180C si le lasam cca 30-35 minute.

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)Restul de patrunjel se marunteste si il presaram peste vinetele umplute.

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)Se servesc calde. Sa aveti pofta!

    Votează acest articol
    [Scor: 5 | Total voturi: 3]

    Recente

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi)

    Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi), o reteta turceasca foarte apreciata de multi dintre noi. Reteta Vinete umplute cu legume (Imam Bayildi) este simpla,...

    Mancare de mazare cu carne

    Mancare de mazare cu carne. Reteta Mancare de mazare cu carne se prepara usor, este simpla si hranitoare, ideala pentru masa de pranz. Se...

    Tratamente naturale pentru cosuri

    Tratamente naturale pentru cosuri. Sunt foarte multe femei care sufera de acnee, iar factorii de mediu fac lucrurile si mai dificile pentru ele. Fondul...

    Modele Rochii Albe Colectie Online

    Modele Rochii Albe Colectie Online. Ideale pentru evenimentele speciale din viata noastra, rochiile albe sunt extrem de elegante, fine si pun in lumina feminitatea....

    Modele Rochii De Toamna Colectie Online

    Modele Rochii De Toamna Colectie Online pentru o garderoba deosebita de fashionista.  Modele deosebite, in tendinte si  culori variate, pentru un confort maxim. Poarta...
    Votează acest articol
    [Scor: 5 | Total voturi: 3]